BOTIGA DE MOBLES PUIGCERDÀ

BOTIGA - TALLER: MOBLES AMB ENCANT A PUIGCERDÀ

Us presentem la nostra botiga de mobles Puigcerdà en un espai multifuncional, on tenim una petita exposició de mobles a la venda, de diferents estils, restaurats i redecorats així com articles de decoració i el nostre taller.

En aquest espai treballem els encàrrecs i gaudim fent classes de restauració de mobles als alumnes que vulguin aprendre noves tècniques i actualitzar els mobles acompanyats per professionals.

També teniu disponible la nostra botiga online.

Mobiliari i articles de decoració

Petita botiga de mobles antics restaurats i redecorats a Puigcerdà situada al Coworking Cerdanya. Tenim peces úniques per a llars amb personalitat, així com articles de la llar.

Restauració de mobles

Ens caracteritzem per restaurar mobles antics mitjançant tècniques de restauració clàssiques com el decapat de vernissos i tints vells, tractament del corc, aplicar tints i vernissos i recuperar les fustes malmeses per tornar a donar l’aspecte original en el moble tradicional.

Redecoració de mobles amb pintura decorativa

Redecorem mitjançant tècniques de pintura decorativa emprant les millor marques en quant a qualitat i ecologisme. Comptem amb productes lliures de tòxics per fer llars segures i poder actualitzar qualsevol moble incloent mobiliari infantil.

Tallers i cursos a alumnes

Actualment oferim tallers de redecoració de mobles i tenim dos grups els dissabtes en torn de matí i tarda a Puigcerdà. També estem oferint un taller online.
Els tallers presencials consisteixen en que l’alumne porta un moble i el treballem pas a pas aplicant diferents tècniques de pintura decorativa.

Servei a domicili

Ens desplacem a domicili si així ho desitgeu, ja sigui per restaurar un moble petit o bé per restaurar o redecorar mobles grans de difícil transportar a la zona de Cerdanya, Barcelona i Àrea metropolitana

Venda de pintures i material de restauració

Venda de material de restauració o redecoració. Comptem amb productes naturals, ecològics i lliure de tòxics i sempre tenim la última tendència ja que som uns enamorats de la restauració i la decoració.

Assessorament personalitzat

T’assessorem per tal de que puguis dur a terme els teus projectes de restauració o decoració de la teva llar.