MOBLES LA CERDANYA

Si vols fer de la teva llar un lloc únic, personal i acollidor, no dubtis en comprar a la nostra botiga de Cerdanya mobles de fusta massissa restaurats o redecorats.

Antigament es donava un valor als mobles, s’invertia en el temps i els procediments, es feien amb dedicació i materials (com fusta massissa), eren estudiats per ser funcionals i perquè ens duressin tota una vida.

És per aquesta raó que creiem necessari recuperar i actualitzar aquests mobles antics per integrar-los a les decoracions actuals. Ja sigui perquè són mobles que hem heretat o bé comprat amb anterioritat, però que estem convençuts que val la pena conservar-los i donar-los un nou valor.

ON TROBAR-NOS?

Tant a la nostra botiga web com a la botiga física situada a Puigcerdà (botiga de mobles la Cerdanya) podeu accedir als mobles restaurats i redecorats que tenim a la venda i als que hem donat una nova vida útil aplicant tècniques de pintura decorativa i restauració.
Al apartat de la web mobles antics restaurats trobareu els mobles que tenim a la venda.

Entre aquestes tècniques que emprem per actualitzar el moble, destaquem el decapat de la fusta per treure el vernís antic i deixar el moble en fusta natural encerat, l’aplicació del vernís clàssic a goma laca i la decoració dels mobles a mà i a pinzell amb pintura i ceres d’alta qualitat Fusion Mineral Paint, 100% natural, sense components volàtils tòxics i responsable amb el medi ambient.

L’aplicació de la cera i les pàtines d’acabat ens garanteix màxima durabilitat i un acabat professional totalment personalitzat.

Mobles la cerdanya
Taula rodona pintada
cònsola decorada
Taula rodona blanca
Taller

També ens desplacem al vostre domicili per realitzar la restauració del moble i si així ho desitgeu, podeu participar del procés i involucrar-vos per actualitzar el vostre moble pas a pas amb nosaltres. Aprendre i viure una experiència artística.

Tant si voleu comprar un moble singular o bé actualitzar els vostres mobles no dubteu en consultar-nos-ho i amablement atendrem les vostres peticions.

Disposem de servei de transport per fer l’enviament dels mobles arreu de Catalunya.

FES-TE AMB UNA MOBLE ESPECIAL, DE QUALITAT I SINGULAR PER A LA TEVA LLAR