Tècniques de decoració, Tutorials

PINTURA PER A CUIR O POLIPELL: COM APLICAR-LA I MATERIAL

Pintura per a cuir i polipell - ARTSANS
Pintura per a cuir

PINTURA PER A CUIR O POLIPELL

Busques una pintura per a cuir o polipell? Descobreix com pintar sobre cuir o polipell amb Fusion Mineral Paint. És senzill i molt més econòmic que canviar la pell de la teva butaca.  El resultat és fantàstic!

T’ensenyem com aplicar-la i el material necessari per a dur a terme el teu projecte.

  • QUIN MATERIAL NECESSITES PER AQUEST PROJECTE?
Butaca cuir

En primer lloc neteja bé el cuir amb el sabó neutre TSP Fusion i amb un drap de cotó. El sabó TSP el diluirem amb aigua: 2 taps de TSP per 1 Litre d’aigua.

Una vegada estigui net i sec, aplica una fina capa de la pintura Fusion amb un pinzell rodó de bona qualitat perquè penetri a tota la superfície. Podem fer servir el Round Brush R16 ClingON

Deixa una bona estona perquè s’assequi la primera mà abans d’aplicar la segona.

Pintar cuir

Si optem per no pintar els braços de la nostra cadira o butaca i conservar la fusta, haurem d’anar en compte i ajudar-nos amb un pinzell més petit per tal d’arribar al extrem de la pell sense pintar la fusta i fer un acabat net.

L’aspecte final sol ser tant bo que sembla que el color del cuir sempre ha estat aquest. La pintura Fusion té un producte de segellat a la seva fórmula, és un avantatge ja que no és indispensable afegir cap producte adicional quan la pintura s’assequi. Si vols donar-li un extra de protecció pots afegir una de les nostres fabuloses ceres naturals amb un drap de cotó.

Pintura per a polipell

Totes les feines que hem fet decorant butaques i cadires amb cuir han donat molt bons resultats . El proveïdor de les pintures ens anima a utilitzar les pintures sobre cuir però ens informa que encara que quasi sempre queda molt i molt bé, en algun cas s’han trobat que el cuir ha quedat amb un tacte una mica enganxifós.  És un dels riscos de pintar sobre cuir.

Pintura Fusion cuir

Voila! Ja tenim una butaca actualitzada amb pintura decorativa.

Has pintat cuir? Ens encantarà veure els teus projectes! Ens els envies?