Tips, Novetats, Tutorials

SANDING PAD – ESPONJA DE PAPER DE VIDRE

sanding pad - ARTSANS

SANDING PAD - ESPONJA DE PAPER DE VIDRE

 És una esponja de paper de vidre de microfibra que s’utilitza en sec o a l’aigua.

  • PER A QUÈ SERVEIX?

És ideal per obtenir un acabat més suau, fi i impecable. Ajuda a minimitzar les pinzellades, retirar qualsevol brossa o textura que ens hagi quedat a la pintura una vegada seca.

No serveix per a donar un acabat decapat ja que no retira tota la pintura.

  • COM S’UTILITZA?

Una vegada s’ha assecat la pintura passem la sanding pad o l’esponja en direcció a la veta de la fusta/pinzellades sense apretar. A continuació passeu la mà i notareu el canvi de tacte.

També podem aplicar l’esponja molla. Necessitem un bol amb aigua per sucar l’esponja i un drap per assecar. Introduïm l’esponja a l’aigua, la traiem i la passem sobre el nostre moble amb la pintura seca, també en direcció a la veta/pinzellada i de seguida passarem el drap de cotó per assecar el moble. És important no deixar massa estona l’aigua damunt del moble sense retirar-la perquè sinó marxarà la pintura, així doncs procurarem de fer-ho de mica en mica i per zones.

En definitiva l’esponja és un accessori molt fàcil d’utilitzar i millora notablement l’acabat dels nostres mobles.

És ideal tenir una esponja de paper de vidre per família de colors, és a dir, tenir una esponja pels blancs, una pels. blaus, verds, negres, etc.

Us recomanem que empreu les pintures Fusion Mineral Paint als vostres projectes. Fusion Mineral Paint té zero VOC (Volatile Organic Compounds), zero substàncies químiques que quan pintem s’emeten a l’aire i poden ser perillosos i causar problemes de salut. Aquesta és la gran diferència entre comprar Fusion Mineral Paint  i altres marques de pintura per a mobles al guix.

Les podeu trobar a la nostra botiga online.