REDECORACIÓ DE MOBLES

REDECORACIÓ I ACTUALITZACIÓ DE MOBLES MITJANÇANT TÈCNIQUES DE PINTURA DECORATIVA
A DOMICILI BARCELONA, CERDANYA O A TALLER BARCELONA I PUIGCERDÀ

REDECORACIÓ DE MOBLES A DOMICILI BARCELONA I CERDANYA O A TALLER

Restaurem, redecorem i actualitzem mobles que s’han quedat antiquats i ja no encaixen en la decoració actual de les vostres llars. Oferim el servei de redecoració de mobles a domicili a Barcelona (també àrea metropolitana) o a Cerdanya i també a taller tant a Barcelona com a Puigcerdà.

Ens encarreguem de fer la renovació del moble, transformar-lo i donar-li una nova vida mitjançant tècniques de pintura decorativa: decapat, transfers, paper découpage, textures, stencils, pinzell sec, pàtines amb ceres, introduim tela arpillera o reixeta, transfer gel, esmalts, pintura metalitzada, tints, wash paint, acabats en fusta natural…

Si així ho desitgeu, ens desplacem i fem la redecoració de mobles a domicili Barcelona, àrea metropolitana o Cerdanya. Visualitzem l’espai on han d’encaixar tenint en compte la decoració de l’estança de la vostra llar per decidir la millor opció d’actualització.

Podeu portar el moble al nostre local de Puigcerdà (av.catalunya 17 de Puigcerdà) o al taller situat al carrer gloria, 7 d’Hospitalet de Llobregat planta 3, 2BIS de Barcelona (compta amb muntacàrregues per a pujar els mobles amb facilitat). Tenim servei de transport per recollir-lo.

Oferim assessorament  personalitzat, segons l’estil del moble i el que ens comuniqueu de com us agradaria que fos si teniu alguna idea, us podem fer propostes i veiem diferents colors, materials i acabats.

El procés de redecoració del moble el podem fer nosaltres o bé, podeu participar i realitzar la transformació a la mà d’un professional. Us guiarem pas a pas per assolir un resultat òptim i desitjat.

Utilitzem les pintures de la casa canadenca Fusion Mineral Paint, pintures d’alta qualitat compostes per materials totalment naturals, lliures de tòxics, ecològics i sostenibles amb el medi ambient lliures de tòxics.

Si voleu començar a tenir un primer contacte amb les pintures i materials de redecoració, podeu aconseguir-los a la nostra botiga online.

La qualitat dels materials tant la pintura, pinzells, ceres, etc.  ens ajuda a que el acabat sigui totalment professional i que perduri en el temps.

Si voleu tenir un pressupost per a redecorar el vostre moble ens podeu contactar per e-mail o whatsapp  enviant fotografies del moble i les mides i us farem una proposta sense compromís.  Cliqueu aquí per contactar amb nosaltres

Redecoració de mobles a domicili Barcelona
CERA

REDECORACIÓ DE MOBLES : BARCELONA │ ÀREA METROPOLITANA │ CERDANYA

ATRAVEIX-TE A ACTUALITZAR, MODERNITZAR I DONAR LLUM ALS TEUS MOBLES

abans moble aparadordespres moble apardor
Estanteries abansEstanteries 1