TALLERS I CURSOS

TALLER RESTAURACIÓ DE MOBLES A CERDANYA I TALLER ONLINE

Taller restauració de mobles a Puigcerdà  – Taller online per a tot el pais

TALLER PRESENCIAL
RESTAURACIÓ DE MOBLES


PORTA EL TEU MOBLE  – CERDANYA
Horari: Dissabtes: 11:30h a 13:30h (grup anual)
Botiga – Taller Espai Coworking: Av. Catalunya, 17, Puigcerdà
PORTA EL TEU MOBLE  – BARCELONA
Horari: Dimarts: Grup matins d’11:00h a 13:00h / Grup tardes 18:30h a 20:30h (grups anuals)
Taller Espai Coworking: c/ Glòria, 7 planta 3 2bis L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Vols aprendre les tècniques de pintura decorativa actuals per restaurar els teus mobles? Si és així, no t’ho pensis, porta el teu moble al nostre taller i aprofita els dissabtes per actualitzar la teva llar.

T’ensenyarem a aplicar correctament la pintura, decorarem escollint la tècnica decorativa que  més t’agradi (decapat, fals decapat, stencil, pinzell sec, envellit, etc.) i aplicarem les diferents ceres per donar un acabat suau i patinar la vostra peçaAprendrem tots els trucs perquè actualitzis els teus mobles amb seguretat.

No cal tenir nivell de pintura. És un curs divertit i engrescador, eminentment pràctic i didàctic amb l’objectiu d’introduir-te al fascinant món de la pintura decorativa i la restauració.

El material bàsic està inclòs en el preu (netejador, paper de vidre, cola, etc.) excepte la pintura que escolliu per al vostre moble.

Apunta’t al curs reservant la teva plaça!  Vine un dia a la setmana o els dos!

TALLER MENSUAL CERDANYA
4 Sessions / Dies

Duració sessió : 2hores
Preu: 125€
APUNTA’T ADQUIRINT EL PRODUCTE AQUÍ
TALLER MENSUAL  BARCELONA
4 Sessions / Dies

Duració sessió : 2hores
Preu: 125€
APUNTA’T  ADQUIRINT EL PRODUCTE AQUÍ

Places i aforament limitat.
Mesures anti-covid per a garantir la salut de tots.

TALLER ONLINE via ZOOM
RESTAURACIÓ DE MOBLES AMB PINTURA DECORATIVA

Redecoraré un moble antic amb unta tècnica de pintura decorativa amb la finalitat de que aprengueu a restaurar o actualitzar els vostres mobles mitjançant diferents tècniques, sapigueu quins materials utilitzar i els procediments a seguir.

La sessió s’estructura en dues parts: la primera part de demostració en directe via zoom 40min aprox. I la segona part de 10 o 15 minuts per comentar i resoldre dubtes.

Dissabtes a les 16:00h
Sessions de 50 minuts
Preu: 30€ mensuals

Accés als directes i als vídeos en diferit
Grup de whatsapp de suport i seguiment de restauracions

APUNTA’T AL TALLER ONLINE
ADQUIRINT EL PRODUCTE AQUÍ

Taller restauració de mobles

US ENSENYAREM LES TÈCNIQUES DE PINTURA DECORATIVA APLICADES AL MOBLE

Són vàries les tècniques que podem aplicar per redecorar un moble, oferim taller de restauració de mobles per renovar la vostra llar.

Pintar i encerar ja ens farà gaudir d’un canvi rellevant però anirem més enllà, us ensenyarem a fixar-nos en  primer lloc, en allò que hem d’arreglar de la peça abans de pintar i prepararem la fusta (esquerdes, xapa aixecada…). Seguirem en escollir tons i colors tenint en compte on voldrem ubicar el moble, tendències, etc. Posteriorment decidirem la tècnica i l’acabat.

Diferents pàtines i ceres per envellir o donar un acabat més lluminós, podem jugar amb tons, degradats, ratlles entre d’altres, emprar la tècnica stencil, fer un decapat marcat on ens aparegui l’antiga fusta del moble de sota, etc. Són algunes de les moltes opcions que tenim per actualitzar el nostre moble i treballar en el taller de restauració i pintura de mobles.

Si voleu, podeu veure la secció redecoració de mobles cliqueu aquí

Fusion Mineral Paint

* Els materials utilitzats són de Fusion Mineral Paint lliures d’elements tòxics,  compostos per materials naturals, ecològics i sostenibles amb el medi ambient que afavoreixen la nostra salut i la del planeta.