TALLERS I CURSOS

TALLER RESTAURACIÓ DE MOBLES A BARCELONA I CERDANYA

TALLER DE RESTAURACIÓ DE MOBLES AMB PINTURA DECORATIVA

Vols aprendre les tècniques de pintura decorativa actuals per restaurar els teus mobles? Si és així, no t’ho pensis, porta el teu moble al nostre taller de restauració de mobles i actualitza la teva llar.

T’ensenyarem a aplicar correctament la pintura, decorarem escollint la tècnica decorativa que  més t’agradi (decapat, fals decapat, stencil, pinzell sec, envellit, pàtines, paper découpage, transfers, etc.) i aplicarem les diferents ceres per donar un acabat suau i patinar la vostra peçaAprendrem tots els trucs perquè actualitzis els teus mobles amb seguretat.

No cal tenir nivell de pintura. És un curs divertit i engrescador, eminentment pràctic i didàctic amb l’objectiu d’introduir-te al fascinant món de la pintura decorativa i la restauració.

El material bàsic està inclòs en el preu (netejador, paper de vidre, coles, ceres etc.). Només has de portar el moble a restaurar i un davantal o bata.

Curs taller restauració de mobles Barcelona

  • Dia: Dijous d’11:00h a 13:00h. (possibilitat d’obrir un segon dia si hi ha demanda).
  • Lloc: Espai taller coworking ARTSANS – Edifici Freixas: c/ Gloria, 7, planta 3, 2bis Hospitalet de Llobregat (aquest espai compta amb muntacàrregues per a pujar els mobles).
  • Preu: 90€/mes
  • Kit d’inici: 50€ cost inicial de material que inclou 1 pot de pintura i 3 pinzells que us quedareu.

Curs taller restauració de mobles Puigcerdà

  • Dia: Dissabtes d’11:00h a 13:00h 2 dissabtes al mes, un si un no. S’adjunta calendari.
  • Lloc: Taller ARTSANS – Espai coworking Puigcerdà (Av. Catalunya, 17)
  • Preu: 55€/mes
  • Kit d’inici: 50€ cost inicial de material que inclou 1 pot de pintura i 3 pinzells que us quedareu.
 

A les alumnes us apliquem un 15% de descompte a tots els productes de la nostra botiga.

Taller restauracio de mobles

US ENSENYAREM LES TÈCNIQUES DE PINTURA DECORATIVA APLICADES AL MOBLE

Són vàries les tècniques que podem aplicar per redecorar un moble, oferim taller de restauració de mobles per renovar la vostra llar.

Pintar i encerar ja ens farà gaudir d’un canvi rellevant però anirem més enllà, us ensenyarem a fixar-nos en  primer lloc, en allò que hem d’arreglar de la peça abans de pintar i prepararem la fusta (esquerdes, xapa aixecada…). Seguirem en escollir tons i colors tenint en compte on voldrem ubicar el moble, tendències, etc. Posteriorment decidirem la tècnica i l’acabat.

Diferents pàtines i ceres per envellir o donar un acabat més lluminós, podem jugar amb tons, degradats, ratlles entre d’altres, emprar la tècnica stencil, fer un decapat marcat on ens aparegui l’antiga fusta del moble de sota, etc. Són algunes de les moltes opcions que tenim per actualitzar el nostre moble i treballar en el taller de restauració i pintura de mobles.

Si voleu, podeu veure la secció redecoració de mobles cliqueu aquí

Fusion Mineral Paint

* Els materials utilitzats són de Fusion Mineral Paint lliures d’elements tòxics,  compostos per materials naturals, ecològics i sostenibles amb el medi ambient que afavoreixen la nostra salut i la del planeta.