RESTAURACIÓ DE MOBLES

RESTAURACIÓ DE MOBLES BOTIGA TALLER I A DOMICILI: A BARCELONA I LA CERDANYA

Us oferim restauració de mobles a domicili Barcelona i al taller de Puigcerdà (Cerdanya). Aquest procés consisteix en tornar l’aspecte original del moble mitjançant criteris ètics amb intervencions de restauració i conservació basats en el respecte pels materials i procediments propis.

Apliquem els acabats corresponents a cada època i materials adients de primera qualitat: (Goma laca, tints, materials per recompondre peces, ceres…).

Si així ho requereix la peça, també ens encarreguem de fer el tractament per eliminar el corc amb garantia certificada, en aquest cas, hem de transportar la peça per fer el tractament.

El servei de restauració de mobles el fem a la nostra botiga-taller de Puigcerdà o taller Barcelona i bé oferim la restauració de mobles a domicili tant a Barcelona i rodalies com a Cerdanya (evitant el desplaçament de la peça i qualsevol desperfecte que hi pugui ocasionar el transport del moble). Integrem el moble a la vostra llar envoltats de l’essència i la decoració de la casa.

Podeu encarregar la restauració integral i professional del moble o bé optar per fer el procés de restauració vosaltres a mans i tutelats per un professional. Us guiem i anem treballant pas per pas gaudint d’una experiència i aprenentatge amb un resultat més que satisfactori per vosaltres.

Ens encarreguem de portar tot el material indispensable per realitzar la restauració del moble amb la màxima pulcritud possible en el cas de que ens desplacem a domicili.

També oferim el servei a de redecoració de mobles a Barcelona i la Cerdanya, veure aquí.

Com a novetat d’enguany, oferim tallers al Coworking Cerdanya, presencials, cada dissabte al matí o a la tarda. Consulta’ns sense compromís.

restauracio mobles2restauracio mobles

ABANS I DESPRÉS DE LA RESTAURACIÓ

mueblecastellanorestauracionmueblecastellano
foto antesfoto despues
butaca

VIU L’EXPERIÈNCIA DE RESTAURAR EL TEU MOBLE A LA MÀ D’UN PROFESSIONAL