Cast Iron

29,95 IVA Inclòs

Cast Iron Fusion Mineral Paint

 • Pintura per a mobles d'alta qualitat
 • 500mL
 • Zero compostos orgànics volàtils (VOC)
 • No requereix capa d’imprimació
 • Fàcil aplicació
 • Cobertura excepcional
 • No fa olor
 • Acabat satinat
 • Conté vernís i no és indispensable afegir un producte de protecció addicional, tot i que per a superfícies d’ús diari (taules, armaris, cadires, etc) s’aconsella protegir amb cera. Quanta pintura necessito per pintar el meu moble?

Cell Enhancer 60ml

14,25 IVA Inclòs
Aporta un efecte interessant creant separacions i altres formacions en les vostres peces d'art.
Fabricat amb oli de silicona d'alta qualitat. 60ml
COM UTILITZAR:
 • Afegiu 2 gotes de cada color de pintura per 30 ml de resina cell enhancer i abocar directament el producte sobre el quadre.
 • Es recomana portar guants de protecció.
 • Utilitzar alcohol per netejar restes del producte.
 • Ubicació: Interior
 • No s'ha d'aplicar cap producte d'acabat a sobre.
 • Acabat brillant
 

Champs de Lavende

32,00 IVA Inclòs

Champs de Lavende

Champs de Lavende Decor Transfer - Redesign with Prima Dibuix transfer d'espígol de fàcil utilitzar que s'enganxa al moble per a decorar-lo. Tutorial→ Com redecorar el teu moble amb transfers?

Deco Peacock

33,95 IVA Inclòs

Deco Peacock plantilla

Mides full: 45,7 x 61cm Mides disseny: 43,2 x 55,3 cm Plantilla reutilitzable format gros per a plasmar el dibuix al moble.

Espart

1,70 IVA Inclòs

Espart

Rotlle d'espart que serveix per polir els mobles pintats i molt recomanable aplicar-lo una vegada encerats per tal de retirar les impureses o excés de cera que hagi pogut quedar. Acabat suau i sedós al tacte, aspecte satinat. Passar en direcció a la veta o pinzellada passades 24h des que s'ha aplicat la cera i/o pàtina amb les diferents ceres de colors.  

Lavender Bliss

15,95 IVA Inclòs

Lavender Bliss Stencil plantilla

Mides full: 22,9 x 30,5cm Mides disseny: 21,3 x 23,8 cm Plantilla reutilitzable ferma i gruixuda ideal per a aplicar la pasta Embossing paste i aportar relleu al dibuix amb motiu de flors de lavanda. Es pot prescindir de la pasta i pintar directament. Podeu veure aquí el tutorial de com es fa servir la pantilla stencil amb la pasta de relleu.

Regal Striae

15,95 IVA Inclòs

Regal Striae Stencil plantilla

Plantilla 3D reutilitzable ferma i gruixuda ideal per a aplicar la pasta Embossing paste i aportar relleu. Es pot prescindir de la pasta i pintar directament. Ofereix la possibilitat de repetir el patró per aportar un toc d'elegància i estil creant un aspecte sofisticat amb el seu disseny únic
Mides: 22,9 x 30,5 cm
Podeu veure aquí el tutorial de com es fa servir la pantilla stencil amb la pasta de relleu.

Rubber Brayers – Rodet de goma decoupage

22,50 IVA Inclòs

Redesgin Rubber Brayers - Rodet de goma

Rodet de mà per ajudar-vos a aplicar diferents materials:
 1. Passeu-lo per enganxar fàcilment el paper découpage i eliminar possibles arrugues.
 2. Ajudeu-vos per enganxar els dibuixos transfer al moble i eliminar possibles bombolles.
 3. Apliqueu-lo sobre els segells per aplicar una perfecte capa de pintura o tinta.
El Redesign Rubber Brayers o rodet de goma us ajudarà a fer que els vostres projectes llueixin i obtenir resultats professionals.

Sandstone texture 500ml

18,95 IVA Inclòs
Sandstone Texture és un tipus de guix en base acrílic que aporta un acabat efecte sorra fina. És perfecte si el que busques és una textura que recorda als mobles antics. Una vegada sec el producte es pot pintar a sobre amb les pintures Fusion Mineral. Aplicació sobre el moble, sobre una la plantilla stencil per aconseguir un acabat dimensional, ideal sobre testos de plàstic per fer que semblin de ciment o pedra. També es pot utilitzar per a donar un efecte de pintura envellida acumulada aplicant-la amb una esponja a diferents trossos i després pintant a sobre.
 

Tangerine Spring – Paper Découpage

10,00 IVA Inclòs

Tangerine Spring

Tangerine Spring - Paper Découpage dissenyat per a utilitzar sobre mobiliari. Mida: 48,26 cm x 76,2 cm -  1 làmina Amb grossor fàcil d'aplicar que ens assegura gran durabilitat i resistència. Utilitza el producte Transfer Gel and Découpage per enganxar el paper fàcilment als teus mobles i ajuda't amb l'eina Rubber Brayers rodet de goma.

Washed Damask – Paper Découpage

10,00 IVA Inclòs

Washed Damask

Washed Damask - Paper Découpage de morera d'alta qualitat Mida: 49,5 cm x 76,2 cm -  1 làmina Amb grossor, fàcil d'aplicar que ens assegura gran durabilitat i resistència. Utilitza el producte Transfer Gel and Découpage per enganxar el paper fàcilment als teus mobles i ajuda't amb l'eina Rubber Brayers rodet de goma.