COM TREBALLEM?

BOTIGA -TALLER A PUIGCERDÀ
TAMBÉ RESTAUREM I ENS DESPLACEM A DOMICILI A CERDANYA, BARCELONA I ÀREA METROPOLITANA

Actualitzar mobles amb l’acompanyament d’un professional

Restaurem i actualitzem mobles a la nostra botiga- taller de Puigcerdà, al nostre taller de Barcelona (Hospitalet de Llobr.) i també ens desplacem per oferir el servei a domicili tan si sou de Cerdanya com de Barcelona o de l’àrea metropolitana.

A Cerdanya oferim el servei de transport per tal de portar el moble al nostre local. En el cas de que es tracti d’un moble de grans dimensions o bé estigueu a Barcelona o rodalies som nosaltres qui ens desplacem al vostre domicili i portem tot el material indispensable per a la restauració o actualització del moble.

Fer la restauració a domicili ens dóna una sèrie d’avantatges:

→ Podem restaurar mobles grans com bé poden ser els aparadors de menjador , armaris o mobles pesats que es fan de difícil transportar.

→ Som nosaltres qui ens desplacem al vostre domicili amb l’avantatge de veure l’estil i la decoració de la vostra llar, obtenint informació per decidir quin és l’acabat més adient i que aplicarem per actualitzar els mobles.

→ Ens podeu contractar el servei de restauració o redecoració de mobles i si així ho desitgeu, també podeu participar i realitzar la transformació del moble juntament amb nosaltres. Treballarem junts i us guiarem perquè acompanyats d’un professional restaureu el vostre moble.

En el cas de que el moble tingui corc i s’hagi de fer el tractament per xoc tèrmic i amb garantia disposem de ruta setmanal de Cerdanya a Barcelona per a transportar-lo i poder oferir aquest servei. Heu de tenir en compte que si el moble no està molt malmès per l’atac d’aquest insecte podem fer el tractament manual.

La majoria de productes que utilitzem són naturals, ecològics i responsables amb el medi ambient, sempre que podem optem per la opció ecològica pel bé de tots evitant així inspirar productes que poden afectar negativament a la nostra salut. Tenir pintures, ceres i vernissos lliures de tòxics ens permet restaurar i actualitzar mobles durant tot l’any i a domicili, ja que no hi ha problema en fer-ho en espais interiors.

Si ho desitgeu us podem ajudar a decidir com actualitzar el vostre moble, podem valorar conjuntament si val la pena conservar el moble pel tipus de fusta i acabats i decantar-nos per treballar la fusta per a que torni a lluir o bé decidim redecorar-lo amb pintura decorativa i modernitzar-lo si es tracta per exemple d’un moble de xapa que no té un valor econòmic important.

EL PROCEDIMENT A SEGUIR ÉS EL SEGÜENT:

  1. Ens podeu fer arribar una fotografia i les mides del moble a actualitzar a ARTSANS per qualsevol de les dues vies: e-mail: info@artsans.cat o Whatsapp telèfon 623 19 56 53.
  2. Informeu-nos si voleu fer una restauració clàssica o bé una redecoració del moble amb pintura decorativa i si ens encarreguem nosaltres de la restauració o preferiu que la fem conjuntament amb vosaltres. (No cal tenir experiència prèvia).
  3. Us farem un pressupost aproximat i sense compromís

 

A ARTSANS fem servir productes d’origen natural i de gamma alta, lliures de tòxics, en base a l’aigua i de VOC, com són les pintures Fusion Mineral Paint.

a domicili

OFERIM ELS NOSTRES SERVEIS A LA CERDANYA, BARCELONA I ÀREA METROPOLITANA