Idees de decoració, Tutorials

REDECORA LA CUINA SENSE REFORMES

Redecora la cuina artsans

Actualitza i redecora la cuina sense fer reformes tenint en compte els elements bàsics que faran que canviï per complet d’una manera fàcil i econòmica.

PARETS I SOSTRE

Agafa el rodet i pinta les parets i el sostre de la cuina! El més idoni és aplicar un color neutre i lluminós.

Si tens rajoles, també les pots pintar però primer hauràs de donar una mà d’imprimació d’Ultra grip i posteriorment pintar amb la pintura lliure de tòxics  Fusion Mineral Paint amb vernís incorporat al pot de pintura (no fa olor i no desprèn cap partícula).

Paret rosa cuina
Cuina pedra

T’ATREVEIXES AMB ELS MOBLES DE LA CUINA?

Escull el color que més t’agradi per als frontals dels armaris de la teva cuina. Triomfen els blancs, blancs trencats, colors pedra i grisos.  Aquests colors tenen l’avantatge d’alleugerir el pes visual dels armaris i són ideals per a cuines petites i poc lluminoses,  no cansen ni passen de moda. Si vols un toc de color viu, el pots donar pintant algun moble com pot ser una taula i cadires, o l’illa si en tens, o bé amb els petits detalls com són els poms, tèxtils i plantes.

Anem per feina! Neteja les portes i frontals dels calaixos amb un sabó neutre com el sabó TSP, treu els poms i, no cal mà d’imprimació, aplica directament la pintura especial per aquesta feina Fusion Mineral sobre els teus mobles de cuina. Té un assecat d’un parell d’hores i hauràs de fer dues mans de pintura.

Al tractar-se d’una superfície que pot estar en contacte amb l’aigua és molt recomanable encerar o envernissar els armaris perquè tinguin un extra de protecció i una major durabilitat en el temps.

Armaris cuina
armaris grisos

CANVIA ELS POMS

Renovar o canviar els poms de les portes, armaris i calaixos dels mobles de cuina és un petit detall que aporta molt a la transformació de la nostra cuina. Al mercat hi ha molts models disponibles, ja siguin de ceràmica, daurats, de corda, de fusta i de vidre.
 
Tingues en compte que el nou model escollit coincideixi amb els forats que ja tens fets o que els tapi, sinó els hauràs de tapar i fer nous forats.
Si vols conservar els teus poms, tens l’opció de pintar-los.

poms
poms cuina

IL·LUMINACIÓ

Per una il·luminació més tècnica pots utilitzar focus. Escull els que tinguin un màxim d’angle d’obertura perquè la llum sigui més general i complementa-ho amb llums leds sota els armaris per il·luminar el taulell o marbre.

Substitueix les làmpades o pinta les que ja tens. Aquestes ens donen una llum més concentrada en un punt i calidesa a l’espai.

Il·luminació cuina
lampada

PLANTES AROMÀTIQUES

En la línia de convertir la nostra cuina en un espai més agradable i acollidor, les plantes són un molt bon aliat. Encara que no totes són indicades per sobreviure en un espai interior com és una cuina, ens quedem amb les plantes aromàtiques que a més a més de perfumar l’ambient t’ofereixen els condiments més usuals ben a la vora.

Plantes aromàtiques cuina
Plantes cuina

TÈXTILS

Els tèxtils també en ajuden a donar personalitat i que la cuina es vegi més acollidora i no tan freda. Escull draps bonics amb colors i dissenys cridaners si la cuina és de color blanc per donar-li alegria, camins de taula i teles de cotó que t’agradin. També pots vestir la finestra amb un estor que pràcticament no necessita manteniment.

teles cuina
Textils

Les pintures Fusion Mineral Paint són ideals per als vostres projectes. Fusion Mineral Paint té zero VOC (Volatile Organic Compounds), zero substàncies químiques que quan pintem s’emeten a l’aire i poden ser perillosos i causar problemes de salut. Aquesta és la gran diferència entre comprar Fusion Mineral Paint  i altres marques de pintura per a mobles al guix.

Les podeu trobar a la nostra botiga online.