Idees de decoració

IDEES DE DECORACIÓ

Idees de decoració artsans

IDEES DE DECORACIÓ

PORTES DE CASA A TOT COLOR!

Idees de decoració

No les canviïs, pinta-les! El primer que has de fer abans de pintar les teves portes és netejar, després assecar i a continuació treure els poms. Ja estan llestes per pintar amb el color que més t’agradi. Segur que se t’acudeixen moltíssimes idees de decoració amb els magnífics colors de Fusion Mineral Paint

Idees de decoració

A LA CUINA

Els canvis més radicals els solem veure a les cuines. Deixem enrere els antics mobles de fusta i sense fer reformes i amb la pintura adequada modernitzem aquest espai. Les pintures Fusion Mineral Paint són ideals per a cuines.

Cuina casement mod

PINTA EL METALL

Redecora els pots antics de metall per donar-hi un nou ús i decoració a la teva cuina o el mobiliari de jardí de metall amb un color engrescador.

PORTES D’ARMARI

Estrena dormitori! Els mobles grans fan que el canvi sigui més notable a les nostres llars. Utilitza un pinzell pla o un rodet i pinta amb el que et sentís més còmoda

armari mod

A TELES!

Personalitza els coixins del teu sofà o dormitori amb la tècnica Stencil i renova’ls amb estampats.

PORTA L’INTERIOR A L’EXTERIOR

Pinta amb les magnifiques pintures Fusion mineral Paint els mobles de terrassa o jardí! Només hauràs de tenir en compte d’aplicar el vernís Tough Coat incolor mate o brillant per donar un extra de protecció i mantenir-los en bon estat ja sigui sota pluja o sol.

terrassa mod

VÍMET

El truc per pintar cistelles de fibra, vímet i cadires de ratan és diluir una mica la pintura amb aigua perquè penetri, filtri correctament i evitar que ens quedin els forats tapats.

REIXETA

Les cadires de reixeta son peces clàssiques que ara podem actualitzar amb pintura. Conservem l’elegància i integrem les peces clàssiques heretades a la nostra llar.