Tècniques de decoració, Tutorials

DECORA EL TEU MOBLE AMB TRANSFER

Decora el teu moble amb transfer - ARTSANS.cat

Decora el teu moble amb transfer

Aquesta calaixera havia vist dies millors quan encaixava amb l’estil dels anys 80. L’hem actualitzat i redecorat amb pintura Fusion Mineral i amb un Transfer floral per fer-la realment especial.

A continuació t’explico els passos a seguir per decorar el teu moble amb Transfer:

PRIMER PAS

Neteja’l bé amb un sabó per a mobles. Nosaltres utilitzem el TSP Cleaner per retirar la pols i el greix.

COMODA

SEGON PAS

Si vols canviar els poms treu-los, posa massilla de fusta i omple els forats. Lija suaument per igualar la superfície abans de pintar.

masilla forats

TERCER PAS

Pinta el moble! Utilitza un rodet per a superfícies planes o bé un pinzell pla si t’és més còmode. Aquí hem triat la pintura Fusion color Raw Silk. És un dels colors blancs preferits per a molts de vosaltres,  un blanc trencat que cobreix perfectament el moble.

Deixa passar un parell d’hores perquè s’assequi i aplica la segona mà de pintura. La millor manera d’aplicar la pintura és no tenir-ne massa en el rodet, si té excés de pintura no et proporcionarà la millor cobertura, i en lloc de rodar, el rodet lliscarà i no s’estendrà correctament.

Quan la pintura estigui ben seca passa una esponja de lija suaument per treure impureses o brossa que s’hagi pogut enganxar. La pintura quedarà ben fina al tacte.

pintar amb fusion

QUART PAS

Posa el transfer! Això és molt més fàcil del que podeu pensar. Simplement obra el plàstic, enganxa’l al moble amb cinta de fuster perquè s’aguanti i utilitza l’espàtula que ve amb el producte Transfer per fer pressió i enganxar el dibuix al moble.

transfer

Retira el plàstic i desenganxa’l poc a poc. Queda el nostre dibuix al moble.

transfer moble

Finalment posa els poms que vulguis. En aquest cas hem escollit uns poms de vidre per tal de no distreure l’atenció del punt de decoració principal que és el Transfer.

Transfer blog artsans

A continuació us ensenyo un altre moble decorat amb la pintura Twilight Geranium i el transfer Rose & Rouge

Transfer Rose & Rouge
Rose & Rouge