Tècniques de decoració, Tutorials

PINTAR MOBLES DE MELAMINA I DECORAR AMB STENCILS

ABANS I DESRPRÉS PINTAR MOBLES DE MELAMINA

PINTAR MOBLES DE MELAMINA I DECORAR AMB STENCILS

El moble de melamina pot ser difícil de pintar i aquí també ens funciona la pintura Fusion Mineral. El producte Ultra Grip ha estat formulat per actuar com a imprimació d’unió per a superfícies lliscants, cosa que fa possible pintar-hi sense por a que salti o que no s’adhereixi correctament. Així doncs, si no tenim un moble de fusta també podem pintar amb Fusion sempre i quan afegim la mà d’imprimació Ultra grip.  (s’adhereix a mobles de melamina, d’ikea, metall, vidre plàstic, rajoles, etc..)

 Seguiu pas a pas per veure com pintar mobles de melamina i decorar amb plantilles Stencil.

moble de melamina

MATERIAL NECESSARI

TSP FUSION

PREPARACIÓ DEL MOBLE DE MELAMINA

En primer lloc prepareu el moble netejant-lo amb el sabó TSP i deixeu-lo assecar, després apliqueu una capa d’Ultra Grip a tota la peça amb un pinzell o fins i tot amb una esponja de roba i deixeu-ho durant  12 hores, temps suficient perquè s’assequi correctament.

Ultra Grip melamina

L’Ultra Grip s’ha d’aplicar en capes fines, si és massa gruixuda pot agafar textura i veure’s pinzellades. Com a alternativa al pinzell podeu aplicar el producte amb l’esponja de roba per fer capes uniformes i llises d’Ultra Grip.

Material Fusion
ESPONJA DE ROBA FUSION

RETIRAR ELS POMS

Traieu el pom antic i utilitzeu la massilla de fusta per omplir els forats vells. Lijeu suaument amb l‘esponja de paper de vidre per eliminar l’excés i netegeu la pols.

PINTAR MOBLE MELAMINA ARTSANS

PINTAR EL CHIFONIER

Apliqueu 2 mans de pintura amb un pinzell rodó i un pla per a les superfícies planes o bé utilitzeu un rodet si us sentiu més còmodes.

PINTURA ARTSANS
Divine Lavender

PLANTILLA – STENCIL

Col·loqueu i enganxeu la plantilla de forma segura, apliqueu la nostra pasta de relleu suau perlada (Pearl Smooth Embossing Paste) amb un pal de pintura o una espàtula. Esteneu-l la per sobre de la plantilla i elimineu-ne l’excés. La nostra pasta de relleu es pot tenyir amb qualsevol color de la gamma Fusion Mineral Paint per donar la tonalitat que més us agradi.

STENCIL FUSION
PLANTILLA ARTSANS
EMBOSSING PASTE

Traieu la plantilla i deixeu assecar la pasta durant tota la nit, afegiu els nous poms i ja haureu acabat. Gràcies a Ultra Grip és possible renovar mobles de melamina que potser ni t’hauries plantejat.

ABANS I DESRPRÉS MOBLE MELAMINA

Hem redecorat un moble de melamina donant-li una segona vida i l’hem personalitzat al gust. Ningú diria que és el mateix moble! Així doncs,  emprar stencils i tècniques de pintura decorativa és una bona opció per pintar mobles de melamina que ja no ens agraden.

Moble redecorat lavanda