Pintura mobles, Tutorials

QUANTA PINTURA NECESSITO PER PINTAR EL MEU MOBLE?

Quanta pintura necessito

QUANTA PINTURA NECESSITO PER PINTAR EL MEU MOBLE AMB FUSION MINERAL PAINT?

Cada marca de pintura té una cobertura diferent. Fusion Mineral Paint té l’avantatge de ser una pintura que cobreix molt més que altres pintures per a mobles, s’estén molt i és realment fàcil d’aplicar, amb el que aconseguirem un estalvi de material important. A continuació mostro una guia de cobertura per saber quanta pintura Fusion Mineral Paint necessito per a pintar el meu moble.

Quanta pintura necessito

1pint ~  1 pot de 500ml

75 square feet ~  7m2

Per pintar fins a un moble mitjà com el que veiem a la fotografia, necessitem un pot de pintura de 500ml. Per a pintar un moble gran, per exemple, un moble de dos cossos tipus vitrina, seran necessaris dos pots de 500ml.

La cobertura dependrà també del color que escollim i del color de base del moble que volem pintar. Per norma general, és necessari aplicar dues mans de pintura al moble perquè quedi ben cobert. Sempre és més laboriós passar d’un color fosc de base del nostre moble a un color blanc com el color Casement o Picket Fence. En aquest cas haurem de fer una mà de pintura addicional. 

També haurem de tenir en compte si volem que el nostre moble quedi totalment cobert o bé jugarem amb el paper de vidre de diferents grossors per decapar per donar-li un acabat desenfadat. És important considerar què volem fer-hi per tenir una estimació més acurada de quanta pintura necessito i evitar que ens en sobri. Tanmateix, si te’n sobra, no pateixis: Fusion Mineral Paint aguanta en bon estat mesos si el pot està ben tancat.

Finalment també teniu al vostre abast els pots testers, pots petits de 37ml, que són ideals per a pintar peces petites com pot ser un marc, un mirall o bé una caixeta. Aquests testers complementen la vostra compra per ajudar-vos a decidir el color dels vostres propers projectes de redecoració de mobles o bé per fer acabats puntuals en mobles més grans.